Rug-, schouder- en nekmassage

De Rugschoudermassage is een van onze meest populaire massages voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar verlichting van rug- en spierspanningen die zijn opgebouwd en verergerd door de stress van het moderne leven.  Het is vooral goed voor mensen die lange tijd achter een computer of aan een bureau zitten; of voor mensen die regelmatig last hebben van spanningshoofdpijn.
 

Maak kennis met rug-, schouder- en nekmassage

Het doel van de behandeling is om een grondig ontspannende holistische behandeling te bieden die het lichaam helpt zichzelf te genezen en tegelijkertijd het gevoel van gezondheid en welzijn te vergroten.
 
Dit is een diep ontspannende behandeling die uitstekend geschikt is voor het verlichten van stress, het ontspannen van gespannen spieren en het vergroten van de flexibiliteit, het verbeteren van de bloedsomloop en de lichaamshouding.  Het kan helpen bij het verlichten van hoofdpijn gekocht door spanning en het verminderen van gevoelens van depressie.
 

Waar is een rug-, schouder- en nekmassage goed voor ?

De Massage duurt over het algemeen 30 minuten en vereist wel dat uw bovenkleding wordt verwijderd.  Alleen het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt, wordt op elk moment blootgesteld.
 
De masseur van massage salon geldrop zal beginnen met het stevig masseren van uw onderrug met behulp van oliën om de spieren te smeren terwijl ze worden bewerkt.    De focus van de massage wordt vervolgens verplaatst naar uw bovenrug, gevolgd door uw schouders en tenslotte uw nek.  De therapeut zal de massage concentreren op die problematische gebieden die tekenen van stress en spanning vertonen.
 
Veel van onze cliënten nemen bij een rughalsmassage de proactieve stap om regelmatig terug te komen voor een massage om rug-, schouder- en nekproblemen op afstand te houden.

Voordelen van een rug-, schouder- en nekmassage:

  • Kalmeert stress en spanning
  • Bevordert de ontspanning en geeft het lichaam en de geest nieuwe energie
  • Verbetert de soepelheid en flexibiliteit van het bovenlichaam
  • Verbetert de spiertonus
  • Geeft een gevoel van rust en kalmte
  • Laat angst, stress en mentale belasting los
  • Helpt bij depressie
  • Bevordert de lichaamseigen genezing